Winterfestijn Arnhem

Ervaar de ijsbaan

Midden op het evenemententerrein ligt de prachtige ijsbaan. De baan is maar liefst 580m2 groot en volledig overdekt. Dus regen of geen regen, schaatsen en genieten van een lekker hapje en drankje kan altijd! Special voor de kleintjes is er een krabbelaarbaan van 100M2 aansluitend op de ijsbaan.

Prijzen: Entreeticket € 3,00 // Schaatshuur € 2,50

Openingstijden
Winterfestijn Arnhem

Gezellige Wintermarkt

Tijdens het Winterfestijn Arnhem wordt het Gele Rijders Plein omgetoverd tot een sfeervol en feestelijk winterdorp vol met allerlei activiteiten. Zo zijn er gezellige kraampjes, is er een spectaculaire ijsglijbaan en een sfeervol evenementenplein met Horecapaviljoen, optredens, terrassen en vermaak. Bij diverse chalets kunnen bezoekers letterlijk de sfeer proeven met erwtensoep, glühwein, braadworst, poffertjes etc.

Openingstijden
Winterfestijn Arnhem

Funslide

Tot onze spijt hebben wij moeten besluiten om de funslide weg te halen. Door het extreme warme weer is het niet gelukt de baan veilig open te houden. Er is door een grote groep vrijwilligers dag en nacht gewerkt om deze veilig werkzaam te krijgen, helaas zonder goed resultaat. Wij hopen volgend jaar met een ander alternatief te komen. Excuses voor het eventuele ongemak.

Openingstijden
Winterfestijn Arnhem

Curling Competitie

Ben jij de nieuwe Curling kampioen van Arnhem? Tijdens het Winterfestijn Arnhem wordt er een curling competitie georganiseerd, waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Durf jij de uitdaging aan samen met collega’s, familie, vrienden of sportteam? Schrijf je dan snel in!

Lees meer

met dank aan onze
hoofdsponsors

Winterfestijn Arnhem zou niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Samen met het team van Gastvrij Arnhem maken zij het mogelijk om dit evenement te realiseren. Onze dank is groot!