Arrangementen

Het Winterfestijn biedt je de unieke kans om met een gezelschap te genieten van de sfeervolle ambiance en alles moois wat het evenement te bieden heeft.

De perfecte locatie voor een eindejaarsborrel, bedrijfsfeest, een besloten kerstborrel, een borreltje met vrienden of een op maat gemaakt buffet in een schitterend decor.

De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom willen wij graag samen met jou kijken naar een op maat gemaakt arrangement wat perfect aansluit bij jouw wensen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robin Hardeman

Sponsormogelijkheden

In de maand december vindt het spectaculaire Winterfestijn Arnhem voor de eerste keer plaats. Dit winterse evenement wordt gehouden in de binnenstad van Arnhem vanaf vrijdag 11 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016.

Tijdens het Winterfestijn Arnhem wordt het Gele Rijders Plein omgetoverd tot een sfeervol en feestelijk kerstdorp vol met allerlei activiteiten. Zo is er een prachtige ijsbaan, gezellige kraampjes, een spectaculaire ijsglijbaan en een sfeervol evenementenplein met optredens, Horecapaviljoen, terrassen en vermaak. Voor ieder wat wils!

Meer informatie

Deelname Wintermarkt

Bent u een ondernemer met kerstgevoel en hart voor Arnhem? We zijn nog steeds opzoek naar enthousiaste ondernemers, leuke merken of bijzondere producten voor onze wintermarkt. Dit kan voor alle 24 dagen of onderstaande opties.

  • Vrijdag 11 t/m donderdag 17 december (7 dagen)
  • Vrijdag 18 t/m donderdag 24 december (7 dagen)
  • Zaterdag 26 december t/m zondag 3 januari (9 dagen)

Meer informatie

met dank aan onze
hoofdsponsors

Winterfestijn Arnhem zou niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Samen met het team van Gastvrij Arnhem maken zij het mogelijk om dit evenement te realiseren. Onze dank is groot!