Hart van Arnhem

Iedereen heeft wel een wens. Iedereen heeft wel iemand waar hij/zij aan denkt of iemand waar hij/zij stiekem verliefd op is.

Iedereen kent wel iemand die een dierbaar iemand heeft verloren.

Geen enkel mens is het zelfde, geen enkel mens denkt het zelfde, maar wat de mensheid allemaal heeft, is een hart.

Het hart dat klopt uit verlangen, liefde, verdriet, gemis en al het andere wat ons samenbrengt.

Het hart wat voor iedereen en door iedereen klopt. Het hart waar mensen stilstaan bij hun wensen, hun hartenwens. In Arnhem staat het wenshart groot in beeld om mensen bewust te maken van hun eigen hartenwens en stil te staan bij wat voor ieder individu belangrijk is.

Kom naar Arnhem en laat je hart spreken, uit je gevoelens en gooi jouw hartenwens in de brievenbus. Groot of klein, realistisch of een droom.

Naast het hart van Arnhem is er op het paviljoen een plek gecreƫerd waar men rustig kan nadenken of samen kan praten over wat er omgaat in ieder hart.

De monumentale aku fontein was vroeger een ontmoetingsplek voor mensen. Hedendaags verdient de aku fontein weer een plek in ieder hart.

Ontmoet, leef en geniet in Arnhem.

Voor vragen kun je contact opnemen met info@winterfestijnarnhem.nl

met dank aan onze
hoofdsponsors

Winterfestijn Arnhem zou niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Samen met het team van Gastvrij Arnhem maken zij het mogelijk om dit evenement te realiseren. Onze dank is groot!