Curling Kampioenschap tijdens het Winterfestijn Arnhem!

Ben jij de nieuwe Curlingkampioen van Arnhem? In veel gemeenten waar in de winter een ijsbaan ligt, wordt er elk jaar gestreden om deze felbegeerde titel. Dit jaar kan dat ook in Arnhem! Tijdens het Winterfestijn Arnhem wordt het ‘Arnhemse Curling Kampioenschap’ georganiseerd, waarvoor iedereen zich kan inschrijven.

Curling is een niet alledaagse ijssport waarvoor het niet nodig is om te kunnen schaatsen en waarvoor je geen ervaring nodig hebt, noch sportief hoeft te zijn. Een sport dus voor iedereen en zeer geschikt om op een ongedwongen wijze elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Durf jij de uitdaging aan samen met collega’s, familie, vrienden of sportteam? Schrijf je dan snel in, want de er is een beperkte beschikbaarheid en vol is vol!

Praktische informatie

Het Arnhemse Curling Kampioenschap staat gepland op dinsdag 29 december 2015. Curling vindt op die avond plaats tussen 18:00 en 23:00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team. Dit is voor minimaal één voorronde bestaande uit minimaal twee wedstrijden en eventueel de finale ronde. Elke deelnemer ontvangt ook 1 consumptiemunt van de organisatie en er zijn leuke prijzen te winnen!

Klik op de button “Aanmelden”.

Voor vragen: info@winterfestijnarnhem.nl Als u zich heeft aangemeld, neemt de organisatie binnenkort contact met u op voor verdere informatie. Graag tot ziens op de ijsbaan!

aanmelden

met dank aan onze
hoofdsponsors

Winterfestijn Arnhem zou niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Samen met het team van Gastvrij Arnhem maken zij het mogelijk om dit evenement te realiseren. Onze dank is groot!